Bookmark and Share
 
   
 

Kunnallisvaalit 2012

Olin ehdolla Vihreiden listalta Joensuussa syksyn 2012 kunnallisvaaleissa. Ehdokasnumeroni oli 374. Kokonaisäänimääräni oli 52. Alta löydät vaalien aikaisia tekstejä.


--------------------------------------------------------------------------------------


Olen 36-vuotias jatko-opiskelija Noljakasta. Minulla on pitkä "ura" yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa ja tänä syksynä siihen kuuluu myös ehdokkuus kunnallisvaaleissa. Siviilityöni on metsäasiantuntijan tehtävä Suomen luonnonsuojeluliitossa, mutta nyt olen sieltä opintovapaalla väitöskirjan (Itä-Suomen metsähistoria) valmistelua varten. Olen ahkera, yhteistyökykyinen ja velvollisuudentuntoinen ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mistä on hyötyä valtuustotyössä.


Aiemmin olen toiminut kunnallispolitiikassa lautakuntatyössä (Lapinlahden kunnan sivistyslautakunnassa maaliskuusta 2011 helmikuuhun 2012) ja viime vuonna olin ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Niihin liittyen erilaisia edelleen ajankohtaisia kannanottoja löytyy sivujeni päävalikon kautta Vaalit 2011-osiosta. Ajankohtaisia ajatuksia löytyy myös blogistani.


Haluan olla mukana tekemässä Joensuusta parempaa paikkaa kaikille, niin kaupungin asukkaille, vierailijoille, junantuomille, erilaisille vähemmistöille, luontokappaleille kuin vanhoille rakennuksillekin. Valtuustossa haluaisin mm. torjua palveluiden yksityistämistä, turvata Jokelan ja Botanian kaltaisten maamerkkien säilymisen ja säilyttää Joensuun vireänä opiskelijakaupunkina. Joensuun tulee ylläpitää luonnon monimuotoisuutta suojelemalla ja luomalla arvokkaita luontokohteita alueellaan.


Vihreiden kunnallisvaalikampanjan teemat ovat avoimuus, palvelut ja ympäristö. Joensuun Vihreiden kuntavaaliohjelma julkistettiin lauantaina 22.9.


Yhteystiedot:


Harri Hölttä
Puhelin: 040-722 9224
Sähköposti: harri.holtta@vihreat.fi

 
 

Galleriat

 

Harri Hölttä


 
 

© 2011 Harri Hölttä | Toteutus Suomimedia Oy | Virtalähteenä Drupal